Recept & Nyheter

Vitello Tonato

1 st benfri kalvstek om 1.2 kg
1 dl olivolja
Vatten
3 burkar tonfisk i vatten
4 dl craime fraiche
1 dl majonäs
Citron
Svartpeppar
Lök
Sardeller

4 port.

Garnering:
tomat, gurkskivor och svarta oliver.
Bryn kalvsteken i oljan och salta och peppra. Låt sjuda i vatten med oxbuljong ca 1 timma.

Häll av vattnet från tonfisken. Hacka lök och sardeller. Pressa i citronsaft och tillsätt svartpeppar, kapris, lök och sardeller. Rör om tillsätt craime fraiche och majonnäs. Rör om och ställ svalt.

När steken är klar, låt den kallna. Skär sedan upp i smala skivor och varva på ett fat med tonfiskröran. Garnera med tomat, gurkskivor och svarta oliver.

Vi använder Cookies för att du ska få en bra upplevelse på vår hemsida.

Beställ nu - foodora
© G Nilsson Livs AB