Villkor

Priser och betalning

Om inget annat anges så är varje vara angivet inklusive moms.

Ångerrätt

Då vi inte säljer några varor via vår hemsida så gäller inte distanslagen och därför erbjuder vi som regel inte någon ångerrätt. Skulle det finnas några frågor/funderingar kring detta så tveka inte med att höra av dig på 08-20 15 45.

Du har inte ångerrätt om:

Tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke, priset är beroende av finansmarknadens svängningar, till exempel en aktie, varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas, förseglingen brutits på ljud- eller bildupptagningar eller datorprogram. Med försegling avses även teknisk plombering.

Om du skulle kunna utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Vad det än skulle kunna vara så tveka inte med att kontakta oss. Vi siktar inte bara på att erbjuda våra kunder kött och tillbehör i världsklass utan även otrolig service/garanti.

Här hittar du mer information om vår Privat Policy och här kan du begära att få reda på den data som vi har om dig och om du ösnkar att vi tar bort eller ändrar på den.