Category

Varmrätter

Tornedo Rosinol i Rossini

Koka först en skysås. Bryn smör i en kastrull. Rör ner samma mängd mjöl och rör smeten jämnt brun.
Späd med köttbuljong och lägg i brynt morot, lök och rotselleri.
Tillsätt några msk tomatpuré, timjan och lagerblad och koka sedan utan lock i ca 20 minuter.
Sila och späd med vatten tills såsen är lagom salt.

Demi Glace (Halv sky)
Ta lika delar kalvsky och skysås och koka…

Stekt laxforell

Gnid in laxen i citron. Panera i mjöl, salt och peppar och stek. Smörslunga spenaten.

Serveras med kokt potatis och smörslungad bladspenat.

ca 5hg…

Oxrullader

Lägg ut köttet på en skärbräda, bred på senap blandad med vitlök. Strö över pepparroten, rulla ihop och fäst med tandpetare.

Bryn rulladerna i smör och lägg över i en gryta. Salta och peppra, häll i porter och soja. Efterstek på svag värmeunder lock ca 20 min.

Sila upp skyn i en kastrull. Rör ut mjölet i grädden och vispa ner det i skyn. Koka ca 5 min och smaksätt med…

Beställ nu - foodora
© G Nilsson Livs AB