Recept & Nyheter

Oxrullader

Lägg ut köttet på en skärbräda, bred på senap blandad med vitlök. Strö över pepparroten, rulla ihop och fäst med tandpetare.

Bryn rulladerna i smör och lägg över i en gryta. Salta och peppra, häll i porter och soja. Efterstek på svag värmeunder lock ca 20 min.

Sila upp skyn i en kastrull. Rör ut mjölet i grädden och vispa ner det i skyn. Koka ca 5 min och smaksätt med salt och peppar. Servera med brunsås, kokt potatis och inlagd gurka.

16 skivor nötkött av innanlår ,1 kg
2 msk svenskt smör
1 1/2 tsk salt
2 krm grovmalen svartpeppar
1 flaska porter
2 msk soja

Fyllning:
Varmrökt sidfläsk
1 dl osötad senap
3 pressade vitlöksklyftor
50 g färsk riven pepparrot

Sås:

Vi använder Cookies för att du ska få en bra upplevelse på vår hemsida.

Beställ nu - foodora
© G Nilsson Livs AB