Matlagningskurser

nils_matlagMatlagningskurserna är ett utmärkt sätt att kombinera nytta med nöje. Ta t ex företaget vars regionchefer från hela landet fick chansen att inte bara sitta i ändlösa möten, utan konferera och umgås över våra grytor.

Kurskvällen börjar vid 19-tiden och avslutas runt klockan 23. När alla har samlats i Hötorgshallen så bjuds det på ost & vin, en lättare presentation och välkomnande. Ni delas därefter upp i matlagningsteam, ca 3-4 lag beroende hur många ni är. Varje team lagar en rätt, under proffsig vägledning med någon av våra kockar.

När alla lag är klara så är det dags att avnjuta en 3-4 rättersmiddag med väl avsmakat vin. Ni får vid varje rätt presentera för era kollegor vad just ert matlag bjuder på. Däremot så slipper ni både servera & diska…

nils_matlag_2litenEtt företag började kvällen med vinprovning och några gjorde blomsterdekorationer och dukade borden. Låt fantasin göra just er kväll till något ”matnyttigt” i den bästa av tänkbara situationer, nämligen över en bit god mat. Kvällarna kan ju så klart varieras efter era önskemål.

 

nils_matlag_1liten

 

Boka kurskväll (se Anmälningsformulär med menyer , Vinprovning)

För mera information kontakta oss gärna